• Alexease
    #209
    Ezert kell mindkettot (mindent:P) beszerezni, hasznalni, mert szerencsere (?!) nincs ket egyforma program, mindegyiknek vannak elonyei, hatranyai.

    Ott van pl. az LFS. Full bombasztik program lehetne, melyik masikban van olyan lathato, latvanyos gumideformalodas, szamitas?! De hat, az meg ugy (nem) keszul, ahogy (nem) keszul... :)

    Az iR-nek a profi rendszer, a szerverek, a fizika, a rengeteg liszensz es scan, es a naprakesz, folyamatos fejlesztesek az elonyei.

    Az rF-nak elsosorban a grafikai engien, a modolasi, szabadon alakithatosagi lehetosegek, es a dinamizmus (bar nem egy Codies latvanyorgia:P Szerencsere?!).

    Sajnos nem varhato el az iR-tol, hogy ilyen rendszerfenntartas mellett, extra bator engine-faragasba kezdjenek. Valszeg Ok is meg tudnak csinalni, ha atcsoportositanak az eroforrasokat, hogy telenyomjak "extrakkal": napszak, dinamizmus, shader-orgia, animaciok stb. De sajnos, ezek a dolgok, csak nehany napig jelent ujdonsagot, extrat, kesobb alap lesz, gyorsan megszokjak, megunjak a felhasznalok...
    Az iR-nel a rendszer, a mukodes fentartasa az elsodleges, hogy minden hiba nelkul menjen, stabil es/vagy folyamatos elofizetesek legyenek (allando, megbizhato, kiszamithato fejlesztesek, folyamatos uj tartalom, szolgaltatas).

    Az rF2 (ISI) keptelen lenne ilyen rendszert letrehozni, fenttartani, mukodtetni (penz). Naluk a minnel extrabb engine fejlesztese a letfontossagu, hogy a modolasi lehetoseg miatt minnel tobbet eladjanak, es lehetoleg minnel tobbet tudjanak liszenszeltetni.