• bardocz
    Valami Porsche 911 kormány volt ami így megkotlott, és a pincében áll.

Most CSL eliter wheelbase van, nem a legelső, ez már valami újabb változat ha jól tudom.
    Az első szar volt, nem kapcsolt be, ha jól emlékszem, a második a túlmelegedést érezte rosszul, és 4-5 perc játék után nem volt ffb, a ventilátor meg maxon ment, a harmadik egy ideje jó, talán már a gari is lejárt róla.
    A hozzákapott kormánykerék nem érzékeli a gombnyomásokat mindig, így a váltója használhatatlan versenykörülmények között, 3D nyomtattam hozzá gomboknak helyet, így viszont lelóg róla egy kábel ugye.

Az iracing fórumon -ahol azért picit több ember van, mint a komplett magyar szimulátoros társadalom- alig van pozitív vélemény a fanatec cuccokról, az új direct drive wheelbase is megbízhatatlan egy csomó embernél, ami bőven 1000 eurós cucc. És most lehet jönni azzal, hogy biztos csak a rosszat írják le, meg hasonlók, de érdekes módon a logitech meg thrustmasters cuccaira nincsen közel se ennyi panasz, pedig elég sokan használják.

Én megfogadtam, hogy soha többé nem veszek tőlük semmit, hiába jó amúgy, amíg működik, megbízhatatlan filléres szarokat gyártanak.