• unrealnoise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát szerintem az új UI pont kezd zseniális lenni.

Pl. a Go Racing > AI race

Itt szépen sorban kiválaszthatsz mindent. Ami zseniális, hogy lehet csillagozni a kedvenceket. Ezt lehetne persze még fokozni, és pl egy 5 csillagos értékelési rendszer tök jó lenne. :)

De a csillagozás mindenképp hasznos, nem kell keresgélni a kedvenc pályákat. Az autókat, és a pályákat is úgy rendezen, jelenítem meg, szűröm, ahogy csak akarom.

Tovább zseniális, hogy az időjárást, meg ezt azt, nem jobbra, balra, itt vagy ott kell keresgélni egy képernyőn, hanem minden fent van, egy sorban. Logikus. Oké, vannak helyek, ahol még nem az igazi, lehetne jobb, de ez még mindig béta, viszont egyes elemei zseniálisak, jól megtervezettek.

Mármint kb mindenhol ilyennek kellene lennie, de hát az iR ebben is előrébb jár.

## ## ##

Unod az alap kocsikat pályákat? Vegyél. :D Én pl azt untam régen, hogy az alapkocsikkal, vagy amelyeket szerettem, szinte mindig ugyanolyan versenynaptárhoz társították. De ez már lehet változott egy kicsit, és változatosabb, bár nem hiszem, hiszen az ingyen cuccokkal kell versenyeket kínálni ugye, ha már az első futamokon felvillanna, hogy ez fizetős... hát az nem lenne jó dolog.

Amúgy kaptunk ingyen pályát tavaly is, szóval annyira azért nem rossz a helyzet, plusz végre ott az AI a hozzám hasonlóaknak. :D

## ## ##

A grafika nem a legjobb, de azért ne feledjük, hogy pl VR-hoz szerintem az iR-nél nincs jobb. Gépigényt, optimalizációt nézve ez így egy tök jó csomag.

Ha meg nem VR-ozik az ember, akkor legalább elmondhatjuk, hogy a 144 FPS eléréséhez nem kell egy RTX 2080Ti :D

## ## ##

Óóó, pedig azért itt sokkal jobban a futamok, vannak gyökerek itt is, és oval kezdő szériákban sok a türelmetlen ember, de itt szinte sose találkoztam olyannal, aki direkt fingatott volna meg... mert az poén.