• unrealnoise
    Szerintem is "ostobaság" amit Alex ír, logikailag is kikezdhető. Mármint attól még, hogy ez "csak egy szerelem projekt", attól lehetne ezt jóval jobban is csinálni.

Alex-nál továbbá gond, hogy soha gyakran nem reflektál más érveire. Csak mondja a magáét.

Oké, tegyük fel, hogy igaza van, és az egyész egy hobbi projekt. Legyen. De mi gátolja meg őket abban, hogy ezt jól csinálják? Miért nem lehet offline versenyeket, kihívásokat integrálni az új UI-ba? Mert ugye 100%, hogy nem lesz.

Alex úgy csinál, mintha ebből már nem lehetne soha egy igazán nyereséges, jó cuccot csinálni. Dehogynem. Csak nem így, nem ilyen tempóval és hozzáállással.

Alap dolgokkal nem foglalkoznak, leszarják, etc. Oké, tudom, ez hobbi nekik, nekünk, így is jobb, mint volt. De olyan dolgokról beszélek, hogy offline kihívásokat, azokhoz acsikat rajzolni egy este ki tudnék találni 100-at, leprogramozni se nagy cucc... Pl ha nyersz egy meghatározott versenyen, megvan az acsi. Húú.

Szarul csinálják. Pont.

Amúgy meg, jah, ez a havi roadmap totál vicc szerintem, ilyen tempó mellett kb semmi szükség rá...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.12.04. 16:17:18