| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Megtörtént a refund kérelem, teljesen igazatok van, ez a fanatikusoknak van és hát én az nem vagyok sajnos. Én egy pénzt költeni képes user lettem volna és annyiszor elhittem már, hogy lesz értelme, de most is úgy látom, hogy nincs (ezt köszi egyébként). Nem fogok az endura se várni, bocs ha valakinek beletiportam a lelkébe a véleményemmel, de mindet tartom továbbra is, illetve személyeskedés nélkül (tényleg) úgy érzem, hogy páran úgy alkotnak véleményt, hogy picit a múltban ragadtak. Ez egyébként nem baj, nem is lehet mindenkinek ugyanaz az igénye, kinek a pap, kinek a papné, csupán feltűnt, hogy csak az érme egyik oldalát látjuk, méghozzá a kétezres és kétezertizes korai évek oldalát. Nem akarok senkit sem megtéríteni, sem ráerőszakolni a véleményemet másra, de majd ha mindenki próbálta az összes módját a mai szimezésnek tartósan, akkor bármikor szívesen visszatérek ezekre a beszélgetésekre. A topikot azért továbbra is követem, hátha mégis bekövetkezik a csoda :D Akkor talán újra érdekel majd a játék is.
ui.: Nálam ez nem vallás, bármennyire is azt szokták megpróbálni ráhúzni (nem feltétlen itt és most), spontán szórakozni szeretnék a szabadidőmben.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.12.04. 10:55:57