• bosco05 #18963
    Az iracers-re gondolsz, de már nagyon régen behalt és csak ismételni tudom magam, hogy miért :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Magyar iRacing liga tudtommal 0, de nem is érdekel senkit, inkább nemzetközi szinten megy mindenki, aki ügyesebb. Hogy focis példával éljek, ki akar az NB3-ban játszani, ha mehet a BL / EL-be is? De amúgy azon nem kell megsértődni szerintem, hogy az iR-t hozom példának, most az az alfa és az omega. Ha mondjuk csúcskategóriás Androidos mobilokról beszélgetnénk, azt nem az iOS-es Apple-höz kéne mérni? Mert szerintem de. De szó van itt AC-ról, ACC-ről, Automobilistáról is ugyanúgy. Ha a nehézség miatt nem lehetne valami népszerű akkor az iR is halott lenne, de nem ez a helyzet. Az iRben már lehetetlen lenne országos szinten ligát indíani, mert annyi a lehetőség a versenyzésre és annyi szakág és kategória van benne, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének valót a megfelelő időben, amikor csak akarja. Szerintem a többi játékban, pl az rF2-ben is csak azért megy a ligázás, mert különben csak a falat tudnád bámulni. Ahogy a RaceRoomban beindultak az official eventek szépen el is haltak a ligák, alig maradt valami, pedig hol van még az iR rendszerétől az egész..."

A ligázás nem privilégium volt a simracing világában, hanem kényszer. 2019 van és nem véletlenül kezd a feledésbe veszni ez a "formátum".
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.12.04. 10:15:03