| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem véletlen, hogy a ligák száma 0, le is írtam az okát :) "társaság, dumálás, egymás fejlesztése, olyanokkal csatázol akiket ismersz is, ne adj isten még barátságok is kialakulhatnak" Bármilyen hihetetlen, ehhez nem kell liga :) 10 fős csapatunk van és többet beszélgetünk, versenyzünk egymással, mint bármelyik liga tagjai, ezt biztosan állíthatom :P Egyáltalán nem értek egyet Alex-el. Szerintem ez nem egy járható út, hogy bocs srácok, amúgy van jól működő szoftverem, ez hobbi, úgyhogy így jártatok. Ha így van, akkor nem kell roadmap-el hitegetni az embereket, meg szponzori és egyéb megállapodásokat kötni pl. a McLarennel, vagy épp a LeMans66 marketingosztályával. Ez magyarázkodás és az egyszeri jószándékú felhasználó félrevezetése. Szerintem igenis elvárható, hogy ha a pénzt be tudják szedni, akkor egy működő valamit kapjunk cserébe... Ment a hitegetés, hogy lesz endurance így meg úgy, meg is vettem újra a játékot, ehhez képest a teljes 2019-es évben nem sikerült normálisan futamot rendezni hivatalosan! Ez átverés! Ha szerintetek ez így rendben van, akkor lelketek rajta, én mint vásárló átverve érzem magamat. A kommunikáció pedig közel s távol sem az amit leírtatok. A csapból is az folyik, hogy rajta vannak, fejlesztik, faragják, kiemelt fontosságú dolog, roadmap, jön ez, jön az... A valóság viszont az amit Alex te írtál. Akkor ki a hülye, vagy ki van átverve?
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.12.04. 10:10:35