| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18947 OKé, tényleg nem felbőszíteni akarok senkit, és mindig belém tudtak rógni, mert állandóan kritikus voltam, vagyok, de 18 éve követem ez az ipart, és tényleg, magyarázza el valaki, miért nem csinál az rF2 offline kihívásokat.
Csinálhatnának olyanokat, amenyekbe a gyors youtubeos arcoknak is beletörhetne a bicskája, lehetne hozzájuk leaderboard, stb. Lenne kategóriánként mondjuk 10 feladat, és ezt havonta, hetente megdobhatnák még párral.
Néha, pláne kezdetben fizethetnének pár népszerű arcnak, hogy próbálja meg youtube-on kiplatinázni a feladatot.
De nem. Ezeknek nem kell a pénz, nem kell az, hogy beszéljenek róluk az emberek.
Az új UI-t meg eleve erre is felkészítettem volna.
Amúgy jellemző az rF2-re, hogy vagy a rendszer hiánya, vagy multi bugok miatt beszélünk róla, nem pedig azért, mert ez de jó lesz, az de jó lesz, végre valami... Az iR-be pl azt mondom, hogy drága, de "megéri" befektetni. Az a projekt él, és élni fog. Mondjuk online az is kicsit halott, egy csomó széria kuka, nem véletlen jön ugye az AI, de kis átalakítással, az időpontok, versenyek kukázásával jó is lehet.
Mondjuk szerintem ott is változtatni kellene az árakon: Offline használatra ne legyen előfizetés kezdetnek. Ha multizni akarsz fizess. De ezen sokat lehetne agyalni számolgatni, mi, hogyan vonzana be több embert, hogy még a haszon is növekedjen.
Az rF2-nek ezerrel el kellene indulnia afelé, hogy egy jó offline, online szolgáltatásként gondoljanak rá. Nos ebben sehol nem tart...
Jellemező nálam is, hogy nem az iR-re költött pénzt tartom kidobottnak, hanem azt, amit ebben megvásároltam...