| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Én nem akarok itt téríteni, leírtam, hogy az rF2-nek szerintem a jövő év maradt, hogy összekapja magát, ha nem sikerül, akkor kb roló le. 500-1000 játékos nem tud fenntartani egy stúdiót, ebből nem jönnek ki a fizuk se, nem hogy a nyereség. A legrosszabb, hogy lesz@rják a community kéréseit. Rengetegszer megírták nekik a matchmakinget többek között, de ehelyett lényegtelen hülyeségekkel vannak elfoglalva. A játék online része alapjaiban rossz, az engine kezd elavultá vállni és a legnagyobb gond, hogy szerintem azt se tudják hol a hiba. A többi játéknál is fennáll az a probléma amiket írtál, hogy mindenki más konfiggal játszik stb... mégis meg van oldva. Szerintem felkészülhetünk az utolsó évre, ha csak nem jön valami csoda és az rF3-at pedig ne is várjuk, mert a jelenlegi brigád teljesen alkalmatlan. Azért hasonlítom másokhoz, mert egy nagyon szűk piac, közös célközönséggel. A számok pedig tények és makacs dolgok, de jól mutatják az irányt, a stagnálás és a lejtő között valahol. Nagyon kár érte, mert az endurance része még érdekelne is, csak hát nem nagyon van neki működő és azért ez egy közel 7 éves játéknál ultragáz.