| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18920 :D Gondolom megvették, de szerintem nem fűzte be a hozzá váltott reményeket...
Igazából mindent elmond az egészről, hogy ekkora a csönd itt is. Aki ír, az is csak elégedetlenkedik.
Azért valahol vicces, hogy multiorientált címmé akarják tenni, és közben hát tudjuk, vannak hibák, de rendesen.
Az új UI-re kíváncsi leszek, de óriási baklövésnek tartom, hogy nem vettek fel egy pistikét, aki a karrierrel, versenyekkel, kihívásokkal szórakozna, gyártana hozzá achievementet, stb. Lásd az iRacingnál lesz ilyen.
Jaj, tudom, ez nem az a cím, nem az a játék duma.
De miért nem? Én elszórakoznék velük, de így el se indítottam már jó ideje, plusz most komoly, hogy az új UI, amire évek óta várunk, az csak a multi miatt van lényegében, meg, hogy szép legyen az autóválasztás, stb? :D Akkor adtak volna hozzá pár offline eseményt, vagy havonta adnának újabb kihívásokat, de persze ezekről szó sincs.
Hát felőlem így eláshatják magukat, funra jön egy csomó jó cucc jövőre, nagyon nem érzem az átütő erőt bennük már, tartalmakat tudnak gyártani, a játékot valóban pofozgatják, de aztán ennyi.
Engem zavar az engine is, pl a szalagkorlát, egy 2070Superen még mindig látszódik, hogy rajzolódik ki előttem, ennem nem így kellene kinéznie, és bár elismerem, hogy szarból várat nem lehet, de nem is tudom, ennél még az is jobb lett volna, ha nulláról elkezdenek valamit, esetleg az SMS motorjából próbálnak kihozni egy jó cuccot, de ezt a szimet úgy gondolom pusztán a multi nem teheti sikeressé...
Alap karrier nincs ebben, semmi nincs, aztán nézzük meg milyen ezzel szemben egy WRC8, egy F12019, vagy milyen lesz a GTR3... Offline játékosok százezreit köti és köthetik le az ilyenek, ACC-nél is megy a sírás a fapados karrier miatt (megjegyzem joggal!), szóval nem is értem a srácokat.
Egy óra alatt számtalan versenyvariációt, szituációt ki tudnék találni, acsikat tudnék rajzolni, igazából dedó lenne, de leszarják. Hát akkor én meg őket. Pedig jó sokáig mindent is megvettem tőlük...