• unrealnoise
    Nekem motiváció lenne is, de nem az rF2-ben. Offline nem akkora poén benne menni, mert - mint már sokszor írtam - hülye az AI. Pedig én alapvetően offline játékos vagyok. Nem reagál jól a gép bizonyos helyzetekre, nem jókor és jól taktikázik, stb... A grafika nem rossz, sőt, egyedül az égképpel kellene kicsit kezdeni valamit, hogy látványosabb dolgok is legyenek, ne csak elkent maszatok felhőnek nevezve.

Az UI számomra is létfontosággú lenne, meg mint írtam, nekem kellenének játékos elemek, kihívások, etc.

Pl tök fun lenne, ha látnám, hogy te, ti, ezt meg azt mennyi idő alatt, csináltátok meg, és mennyire jól, stb. Még a játék népszerűségét is fel lehetne tornázni vele, mittudomén, kapnál mindenért valami kis kreditet, amit aztán pályára költhetnél.

Pl szerintem ez jobb lenne, mint néha hozzávágni az emberekhez X meg Y pályát ingyen, mert ezzel növelhető lenne a közösség aktivitása, és hát a kihívás az kihívás, egy új játékmód, stb... tehát "szinesedne" is a játék...

Nekem ezek az apró 3 ezer forintok jól jönnek majd iR-ben, ahol ugyan nagyon sok minden megvan, de aztán mégsincs. Ott lesz minden, ami nekem kell, így hát ez abszolút nem éri meg...

Ha még azt látnám, hogy ez igen, ezek aztán belehúztak, kész az UI, jönnek a kihívások, kis karrier, etc, etc, akkor azt mondanám, funból, támogatásból megveszem. így nem.

És most ne menjünk bele, abba, hogy az rF2 nem ilyen dolgokról szól, mert ha erről is szólna, akkor talán sikeresebb is lenne. Ezt hosszasan végigvittem nem olyan rég, egyszerűen töketelenek és buták, amilyen rég készül az UI, csodálkozok, hogy nem kapunk 20 fél új játékmódot, dizájn elemekkel, érmekkel, acsikkal, heti, napi online és offline versenyekkel, stb. Ezekből semmit nem láttunk kb, néha leszerveznek valamit online, aztán örüljetek...