• unrealnoise
    Most nem bunkóságból, de eddig mit csinált ott? Mármint mostanság! :D

Tudom, hogy talán egyéb projectje is volt, valami űrben játszódó szim, vagy nem tudom mi...

Jó ez az rF2, de azért inkább csak ideges leszek tőle mostanság...
    Pl. megcsinálták a HUD-okat úgy, hogy a régi sem volt sokkal rosszabb, sőt.

Meg lehet nézni a Raceroomban nem csak megcsinálták, hanem fejlesztik is. És jól néz ki. És használható, és állítható és egyszerű.

rF2-nél nem csak béna, elnagyolt HUD terén, de pl delta sáv is gusztustalan a sok vonalkával, az meg, hogy ki hol tart a pályán, az a vonal, azokkal a négyzetekkel nah az már tényleg mindennek az alja.

Jó, nyilván nem az ő hibája, de ezerszer előrébb tarthatna már ez a project, mert valljuk be, iszonyat be van, volt lassulva ez a szimes vonal, R3R, iRacing, rF2 meg a többiek, egyikük sem feszítette meg magát, simán, simán lehetne az iR piacvezető, csak szvsz még mindig rohadt béna, nem játékosbarát, gáz.

A helyükben amúgy ezt a Workshopos szart is nulláznám. Legutóbb is rámentem minden itt-ott ajánlgatott pályára, leszedegettem őket, aztán valamelyik nem ütötte meg a szintet, törlés, etc, tök jó lenne egy content manager a játékba (mint amilyen az AC-hoz van, még ha külsős is...), amely alatt pontozhatsz, átláthatóan menedzselheted a tartalmaidat.

De persze ez már sci-fi, mit várok én itt tőlük, amikor az UI-t meg az online rendszert 2-3 évig csinálják.

Amúgy Alex felvetette már, hogy itt ez az UI és rendszer sem fog megváltást hozni. Én is várom, jó lenne, ha végre naprakész lenne a játék ilyen téren, de emiatt nem fognak tömegek rácuppani erre a játékra.

Ahhoz olyan dolgok kellenének, amelyeket már említettem, kihívások, acsik, heti események, online és offline, stb... Ott tartok, hogy a lesajnált Raceroomot sokkal jobban élvezem... Valahogy ott sokkal több fun autó, és kategória van számomra, fullos szezonokkal, a fizika, FFB sokat javult, az FFB-t olyanra hangolom, amilyenre akarom, szvsz ilyen szinten nincsen rája az R3E-nek...