• unrealnoise
    Persze ismerem én az előzményeket, meg a fejlesztők előző játékait, csupán a felhasználók többségének, a HC keménymagnak nem tetszett az AI ötlete, ezer helyen belefutottam, hogy jajj, a nevében benne van a játéknak, hogy "i" és akkor az offline már nem is mehet, meg kikérik maguknak...

Azóta persze a rengeteg tartalom, az üres versenyek tálcán kínálták azt, hogy ide bizony AI kell... Mert 1.) az AI új előfizetőket, vásárlókat hozhat. 2.) Tartalmakat is el tudnak vele adni

Lehet mondani, hogy rohadt drága az iR, de mittudomén, egy "életre" veszed meg a pályákat, autókat. Plusz AI-ra, simán meg is érheti, pláne ha egy nagy széria van, ami a kedvenced... akkor csak azokat veszed meg.

ACC szvsz elég jó. Nappal nem olyan szép, külső, TV-s kamerákból szerintem nem túl csinos, de cockpit nézetből általában, de főleg felhős, esős időben nincsen párja... A fizika szvsz elég jó, a hangok nagyon-nagyon jók, szvsz a legjobbak a piacon.

Viszont játékként szvsz nem lesz olyan kiemelkedő, az UI csúnyácska, béna, modernként próbálja eladni magát, de amúgy totál béna dolgok vannak benne, tudom, sokszor mondtam már, de kezelésre, a felhasználóbarát felület iskolapéldája lehetne _még mindig_ a GTR2...

Érthetetlen miért nem tudják lekopizni, egy kicsit pofozni kellene csak rajta, aztán kész is lenne...

rF2 után szerintem nem fog már senki csettinteni. Biztos javulni fog a szimuláció amíg világ a világ, de nagyon nagy, kézzelfogható javulásokat én már nem várnék...

Mondjuk az iR-es eső, dinamikus cuccok, és az AI az nálam lazán a legnagyobb csettintés lesz ever, remélem nem kell sokat várnom... Ha júniusban jönne, se GTR3 se F1 nem lenne megvéve valszeg, mert minek...

Mondjuk én sem nagyon bízom a júniusi premierben, de ősszel már illene megjelennie...