• unrealnoise
    Hú, ma megint próbáltam az rF2-öt, de nem vagyok boldog. Kezdjük azzal, hogy a mod pályák hol ilyenek, hol olyanok. És oké, hogy grafikailag vannak egész jók, de az érzés valamikor szinte Forza Motorsport szintű, azaz mintha tükörsima lenne az útfelület...

Ami nagyon idegesítő, de persze nem újdonság:
    - A játék UI-ja olyan amilyen, ezt tudják, tudjátok, de nagyon jó lenne, egy AC-s content manager, ahol lepontozhatnám magamnak a pályákat. Nem teszek fel mindent, de ugye ami jól néz ki, ígéretes, arra rányomtam...
    - Ez a Steam műhelyes dolog tök jó dolog, de irtó lassan indul el az rF2... Nem tudom mit csinál, leellenőrzi a cuccokat, vagy mi, de lehet ezt is el kellene felejteni, és egy külön rendszert felhúzni az egészre...
    - Most is mentem pár kört egy modderes Red Bull Ring-en, és hát nagyon nem tetszett amit láttam... a textúrák a falakon, korlátokon ~60 méterre előttem élesednek ki egy csík mögött, stb...
    - Nagyon kevés a jó kocsi mod... Értem ezt fizikára, és grafikára is...

Örülök a reiza pack-nak, nagyon ígéretes, jó kis fun járgányok lesznek ezek, a pályáknak különösen örülök, és lehet most végleg törlöm az ilyen külsős pályákat, mert a legtöbb sajnos összességében nem rF2-höz méltó...

A Reiza meg tök jó lenne, ha fix-en bedolgozna az rF2-nek, akkor azt mondom, hogy egy online rendszerrel, fizetős tartalmakkal, még sokra vihetné ez a program...

A baj az, hogy oké, hogy készül a lézeres Nord, aztán utána mi lesz? Nekem pályák kellenének főleg. Gyáriak. Az AI-t is "ekéztem" már, ahogy olvasom a gép szereti a legkeményebb keverékeket feltenni, nem nagyon taktikáznak, jó lenne ezen is fejleszteni...

Alig várom már, hogy ez az UI dolog megoldódjon, mert akkor lehetne másra is fókuszálni végre.