• unrealnoise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem. :)

Mert ezt élből csak betippelted, oké, hogy te ebben, és így gondolkoztál, de azért ez nem ilyen egyszerű... :) Tegyük fel, ha nagyon nagy siker lenne (lett volna) a Raceroom, akkor lehet be sem segítenének a GTR3-ba, minek, csinálnák inkább a sajátjukat, hogy még több ember azt használja, ott költse el a pénzét. Úgy, ahogy az iRacing is csinálja.

Az iRacingnél is adva lehetne, hogy kezdjenek valamit a rengeteg tartalommal, meg a már "kész" pályákkal, fizikával, stb, de nem, mert elég sikeresek, és van még mit csinálni a programon, hogy még inkább azok legyenek.

Az, hogy eleve csak ezért vagy azért készült a Raceroom pont ez miatt túlzás... :)

Pláne, hogy be is van jelentve, hogy grafikus motor váltás lesz majd a jövőben. De bánja a fene, ha ezek ketten majd segítik egymást, mármint a sector3 és a Simbin...

Igazából meg a Simbin sem hinném, hogy forradalmat fog csinálni... :) az F1 naná, hogy jól fogy, sokat fejlődtek a karrier mély, a média sokat beszél az F1-esekről, az emberek azért ismerik az arcokat, a szabályokat, etc. Egy GTR3-at eladni nehezebb lesz... Ilyen rendszerességgel meg, mint az F1, szinte lehetetlen is lesz, valszeg nem is próbálkoznak meg vele, és hát azért lesz konkurencia is. Nem is akárkik...:

- iRacing + AI
    - Project Cars "3", amit most talán végre tényleg nem "csapnak" össze...
    - Forza Motorsport 8 elvileg nem jön idén, azt is csúsztatják, valszeg az új Xbox-ra is, és biztos vagyok benne, hogy a Microsoft az egyik, ha nem a valaha volt legjobb Forza Motorsport résszel szeretne tündökölni. (Ennek ideje is lenne a 4. rész után végre...)
    - ACC
    - plusz a talán végre működő rF2...

Értem én, hogy nem feltétlen konkurenciái egymásnak, de vannak átfedések, tudom, hogy ezek valamennyire átjárhatóak, tudom, hogy mindet lehet szimes komolysággal vezetni, tudom, hogy az FM alá új AI-t raknak még idén, ahogyan azt is nyilatkozták, hogy teljesen új és jobb fizikát szeretnének a játék alá tenni, én optimista vagyok, de nyilván nem egy iR szintet várok el tőlük. :)

Egyéb szériákkal sem lehetne sok mindent nyerni, mert az emberek nem fognak mindenféle kis szériát megvenni, amikor egy "mindenesben" megkaphatják ingyen is... A Simbin-nek nem is lett nagy sikere a GTR2 utáni időszakot nézve...

A Raceroom egy új motorral, napszakváltásokkal, időjárással, animációkkal, kicsit jobb UI-val, HUD-okkal, szinte verhetetlen lenne... És szvsz nem is drága a cucc, az iR-hez képest aprópénz...