| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
"ingyen van, biztos az a jó vonallal"
Ilyet senki sem állított de szerintem mindenki úgy játszik a játékkal ahogy neki jól esik, komolyan, félkomolyan, napi rendszerességgel vagy ritkábban, gyári tartalommal vagy ingyenes MOD-okkal, kormánnyal vagy kontrollerrel netalántán billentyűzettel ha valakinek éppen ez esik jól vagy arra van lehetősége. Szerintem senkinek nem tisztje bíráskodni senki felett e tekintetben. Na és hát hol kezdődik a komolyan vétel? Akkor én kapásból komolytalanban nyomom mert csak egy G29-el tolom, míg mások több 100e Ft-s Fanatec cuccokkal. Sőt vannak olyanok akik egy valódi új autó árát is elköltik komoly cuccokra mint ahogy tette azt pl. az egyik PH-s fórumozó is miközben saját bevallása szerint hónapok óta bele sem ült a 3 monitoros izgő-mozgó több millióból épített cockpitjébe. Akkor ő most komolytalan vagy sem? A magam részéről nekem is vannak időszakaim, van, hogy inkább szimulátorozok és van, hogy lövöldözni van kedvem :) Az utolsó alkalmat leszámítva szerintem legalább vagy fél éve el sem indítottam az rF2-t. Akkor most ne is játsszak vele mert nem veszem elég komolyan? Egyébként fizetős tartalom ide, ingyenes tartalom oda, sehogy sem tolják valami sokan online.
Jó, érzem én is, hogy egy kicsit elvonatkoztattam a témától de talán kicsit érthető a gondolatmenetem és semmiképpen sem szeretnék vitafórumot indítani. Mindenesetre már az is haladás lenne ha bármilyen formában megvalósulna egy egy online összeröffenés.