| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18238 Senki nem beszélt kinézetről, pont erről beszéltem, hogy szép a cucc. Miről beszélsz?
Mi a tökömről beszélsz, eső szimuláció? :D A GP3-ban képes volt az AI arra, hogy ha beállítottam, vagy esős volt a futam eleje, vagy az időmérő, akkor esős gumival mentek ki. Pont. a Grand Prix 3-ban. Ember, az 18 éves cucc. 18!!
Erre megint jössz a baromsággal, az esős szimulációval, hogy senki nem csinálta meg még jól. Jah, mert olyan kurva nehéz lehet leprogramozni, hogy az AI normálisan reagáljon, illetve az is biztos megoldhatatlan, ha az esemény elejére 100% vihart rakok, akkor nedves legyen a pálya a rajtnál. :D Tudom, ezek nem egyszerű dolgok...
Leszarom, hogy nincs benne AI, majd lesz.
Az, hogy multira jajj de jó lesz az rF2, hát kurva jó. Csak tudod én AI-ra használnám, mert multira pl az iRacing még jobb is és már működik, és már közössége is van egy ideje. Szóval én azt mondom, hogy ez meg az szar benne (és ezzel nagy valószínűség szerint nem is foglalkoznak majd - meg már mostanában sem tették), erre te azzal jössz, hogy de az meg (a multi) jó lesz benne, majd ti eldöntitek a gumikat. :D
Nagyszerű. Tehát én vagyok a hülye, amikor sem a grafikát, sem a multit nem kritizáltam, ellenben te totál hülyeségeket állítasz, amiről és ahogy senki és semmi nem beszélt. Kellemes karácsonyt! :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.24. 19:38:05