| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A multit nem tudom, remélem hogy nem jó :))..mert nekem pont az a bajom hogy nagyon bejött, régen mindenevő voltam, aztán már két éve csak az olasz srácokkal ralizom AC-ban. Semmi másra nincs igényem annyira bepattant, és hála az égnek igazi elborultak a résztvevők :))
Szal nekem Kunos 'rajongóként' kötelező vétel volt kíváncsiságból az ACC, de kíváncsiságból meg támogatásból..erre ma két órát zúztam élből, pedig éjszakás után semmit nem aludtam hanem csináltam a konyhát (pult meg bekötések..stb.)..és holnap is elő fogom venni már tudom..és nem tetszik a dolog, mert nem akarok még időt elvenni magamtól.
sztem oda-vissza, kibeba qva jó, az egész, a Hungaroring, meg a menet is. finnyás is vagyok, nem is most kezdtem, de jó ennyi nem ragozom. A lényeg hogy nem tudok elmenni mellette hogy "játszhatatlan" :)