| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #18072 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Totál felesleg... Nekem is csak azért kellett, mert:
Az i3 két magja gyenge, kevés volt, néha videót is akarok vágni, szerkeszteni, meg alapból pár modern szim már megkívánja a több magot, pláne amikor csutkára húzott játékokat akarsz magas frémmel tolni. Hiszen a GPU-t azért ki is kell szolgálni...
Maradhatott volna az alaplap, ram, és elég lett volna csak mondjuk egy i5 4590 is, ezzel is ellettem volna, de úgy voltam vele, hogy lehet VR-ban gondolkozom majd a jövőben és jó lenne egy időtálló megoldás, így lett a 8600k... de ez a gép egy jó ideig ki fog szolgálni.
Amúgy a VR-ban tényleg komolyan újra elgondolkodom, pláne, hogy iRacing alatt elvileg teljesen jó, és hát jön az AI is...
A GPU árak viszont borzasztóak. Mondjuk annyira nem is, csak azt veszem észre, hogy az egyre nagyobb teljesítménynek egyre inkább elkérik az árát... A PC gaming persze nem lesz soha halott, de jó lenne, ha az AMD összekapná már végre magát... Persze egy GTX 1060 még így is konzolokat verő grafikát produkál, az meg annyira nem nagy vagyon, procit meg szinte "soha" nem kell cserélni ugye. :)
Kíváncsi leszek erre a streaming-es dologra is, amit a google mutatott most be. Project Stream
Ha nem tudnám, hogy nagy a sávszélesség igénye, és hát az input lag miatt szinte semmilyen komoly játékra nem alkalmas szerintem, max az "agyalósakra", akkor még azt mondanám jó is lehet, de ez így háááát...
Szép világ lesz, ha az emberek így is elkezdenek játszani, és már a konzolokat sem veszik majd úgy, mint eddig (biztos vagyok benne, hogy még egy ilyen sikeres konzolt a Sony nem mostanában fog kiadni), plusz a PC gaming hardverek sem úgy fogynak majd. Félek az áremelkedéstől...
Bár közben ott vannak az APU-s dolgok, alaplapon van minden aztán kész, a mobilos dolgok egyre durvábbak, lehet 5-7 év múlva egy Ryzen procival simán játszunk iRacinget majd max grafikán... Persze nem 144 FPS-el. :D
Nagy változások előtt áll az egész piac, az biztos...