| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
G29-nél nem tudok manuális kormányon történő kormányszög állításról. Sokan kikapcsolják a virtuális kormány megjelenítését a játékokban, már ami erre lehetőséget ad ezért lehet az, hogy nem zavaró és észrevehető a valós és virtuális kormány közötti szögelfordulásbeli különbség. Mivel én nem tudom úgy pozicionálni a monitoromat, a kormányomat és magamat, hogy a fizikai kormány betöltse a virtuális szerepét mert nem esik bele abba síkba ezért én bekapcsolva szoktam hagyni, tettem már rá kísérletet, hogy kikapcsoltam, végül aztán mégiscsak visszakapcsoltam, annak ellenére, hogy nem tért el az animáció a valós kormánymozgástól, de virtuális kormány nélkül volt egyfajta hiányérzetem. Az rF2 esetében annak ellenére, hogy az említett szemmagasság , kormány és virtuális kormány nem képeznek egy síkot, perspektivikusan mégiscsak látom a valódi és a virtuális kormány közötti szögelfordulásbeli különbséget, ami számomra zavaró. Igazából bizom abban, hogy ez is megoldódik hamarosan lévén ez egy ismert nem pedig egyéni probléma.