| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Köszi, így már működik! De, hogy ennek mi értelme azt nem vágom, mármint azt, hogy 2 különböző helyen van váltó beállítás de még sincs hatással egymásra. Jó nme használom napi szinten a játékot de első kiadása óta megvan és ez nekem új volt.
Már most a kormányszöggel kapcsolatos dologban is elbizonytalanodtam, mert bár kipipálva az autó szerinti kormányszög beállítást, talán mégsem veszi figyelmen kívül mert mégsem marad 900 fokon a 450 fokos kormányzás viszont a kormányzási animáció mégsem vág egybe a kormányszöggel mert a virtuális kormány kevesebbet forog mint az igazi, viszont mint ahogy korában írtam amennyiben játékon belül tiltom az autóhoz igazodó kormányszöget és driver-ben állítom be és látszólag pont annyit fordul a virtuális kormány mint amennyit tekerek akkor már túl kicsi a kormányszög, kis kormánymozdulatokra is érzékenyebb az autó. Az igazság valahol a 2 között lehet. A játék által beállított kormányszöget bepipálva a steering lock-ot lentebb véve mentem végül és így már azért sokkal másabb volt természetesen + a manuális váltó, de a steering lock is a két lépcső között lenne valahol ideális számomra, mert így már az animáció ellenére egy picit túlkormányzott a masina.