• unrealnoise
    Azzal az rF2-és ovállal az a gond, hogy kevés a normális minőségű pálya. Amúgy tényleg fun lenne, de emlékeim szerint az AI nem mindig 100%-os, ahogyan road pályán sem. Nem is az, hogy hogyan versenyeznek, hanem az ésszerűtlenségekre gondolok.

Kipróbáltam a NASCAR Heat 3. részét, sőt hát meg is vettem. Eszement jó benne az AI szerintem, de mindenhol dícsérik. A játék optimalizált, jól fut, nem néz ki annyira jól, de nem is fos. Teljesen jó lenne. Ami gáz, hogy bár a kormányom kezelte, FFB beállítási lehetőség nincs benne. Pedig marhára tetszene, még ezzel a közepes fizikával is. Szabályok, karrier, baszott jó AI... dehát ment a refund, mert úgy felbaszott, hogy beleszartak az FFB-be ennyire...

Majd remélem az IRacing fasza lesz. rF2 nem nagyon nyit ilyen irányba, ami kicsit sajnálatos... pedig aztán az ovál pályákat hamar össze lehetne dobni, persze lehet vevő annyira nem lenne rá, de vannak pályák amelyeken tök jó egyéb vonalvezetések vannak...

A bejelentéseknek örülök, nagyon jó lenne ha kapna végre egy konkurenciát az iR. Az rF2 meg nagyon megérdemelne egy “kis sikert” végre...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.16. 06:02:05