• GeriDoc
    Hah. Tegnap fejtettem ki, csak aztán kitöröltem, hogy lehet jobban járnának, ha ingyen adnák ki a dolgokat egyelőre, amíg nem lesz "elég" felhasználó, és utána finoman bevezetni a fizetős dolgokat. Úgy látszik nekik is eszükbe jutott.

Nálam jelenleg az RRR visz mindent összességében (jól néz ki, offline is, online is jó, közepes gépen is szalad, elfogadható élvezetes fizika, stb.), viszont az iR és rF2 közt vacillálva megfelelő létszám mellett simán ezt választanám. Minden tekintetben. Az iR Dx11-re váltásánál nem történt semmi. Nem lett szebb, nem lett jobb, nem fut jobban, plusz éveket kell várni mindenre, ami itt már van (közben ketyeg az előfizu). rF2-nél a Dx11-re váltás olyannyira sikerült, hogy jelenleg fények tekintetében szerintem ez a legszebb. Lehetne még biztos optimalizálni, de hasonló tudás (eső, árnyékok, tükröződés) mellett, a többi még gépigényesebb. Az ACC-nél (nem érdekel, hogy v0.01, mert nem lesz sokkal jobb) olyan konfigon látok 60-70 fps maxokat, hogy a hajam szála az égnek áll. Ráadásul továbbra is tartom, hogy az játék lesz. Szóval van ebben potenciál, csak végre pontot kellene rakni a kérdésekre (pl. UI), és bevállalni olyan dolgo(ka)t, ami látszólag deficites, meg nagyon bevállalós, viszont hosszú távon megérné. Jelenleg nagyon biztosra akarnak menni, de kockázat nélkül nincs nagy biznisz.