| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17884 Érdekes. Lehet HC vonalon belátható időn belül csak az iR meg az rF2 marad... (már amit official támogatnak is, és sokféle szériát lehet bennük megtalálni.)
iR előnye lenne nálam az ovál és a brutális kontent pályák terén. Bár az rF2 is halad... és itt vannak régi klasszikus pályák is.
De ha ovál miatt előfizetek iR-re, akkor lehet megérné már sima versenypályákon is azon nyomni...
Amúgy vicc, nem tudom látjátok-e az iRacing béta állapotú új felhasználói felületét, de szvsz botrányosan szarul néz ki, az rF2 készülő cucca köröket ver rá.
rF2-nél amúgy a gond az az AI-val, ami amúgy tök jó, hogy pl ha a futam elejére hatalmas esőt állítok, akkor is képesek kiállni kereket cserélni az első körben, holott nyilvánvaló, hogy esőgumival kellett volna kezdeniük.
További probléma, hogy van, hogy Clio-val jót meccselek velük az időmérőn, de a futamon mindenki bedarál... szóval fasza lenne, ha az AI-t lehetne külön állìtani qual-ra, meg versenyre is...
Ha jó lesz az iR AI, és az rF2 is fejlődik, akkor lehet az ACC nálam felejtős lesz, annak ellenére, hogy megvettem.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.15. 00:05:10