• unrealnoise
    az F1 nekem is szarakodott, néha kidob az asztalra, de semmi komoly, mármint ez kellemetlen, de 98%-ban tök jó cucc, jó AI, és játékként a legjobb autós cucc a piacon.

rF2 szvsz ajánlott még mindig, de tényleg az a kérdés, mivel akarsz menni. Bár sok alternatíva nincs. Multizni az AC lehet jobb lenne (népszerűbb), de ha offline is lenne, akkor csak rF2... fizika, napszakváltás tök jó benne, az időjárás is az lenne, csak ott az AI művel érthetetlen dolgokat néha... (Pl. első körös boxkiállás, amikor már a rajtnál is szakadt...)

Az 1050Ti nem egy bika kártya, médiumon talán elvisz ezt-azt. Én még ajánlanám a Project Cars 2-t is, szvsz tök jó cucc, rengeteg pálya, viszonylag tűrhető AI-val... Ár/érték arányban a Project Cars 2 szvsz a legjobb. Fizikára nem egy top, de nem is egy arcade, Forza Motorsport és rF2 közé simán befér nálam...

Én most mivel az AI-t preferálom, ezerrel nyomom az F1-et és szvsz ez így is fog maradni sokáig... (Ami megint csak nem HC, de kurva szórakoztató, korrekt fizikával, és hát nah, minőségi...)