• unrealnoise
    Offline bohóckodni. :D Lehet valakinek az offline az = bohóckodás, de nálam azért nem így van, korrektebb, jobb és élvezetesebb versenyeket tudok így futni, mint iRacingben mondjuk GT3-as Ferrari-val... Miért? Mert egyszerűen hol ilyen, hol olyan mezőnybe kerülök, és nem túl nagy fun az erős mezőny utolsó 3-4 helyéért harcolni... úgy, hogy közben önmagamhoz képest szinte 100%-ot nyújtok és a másik versenyen (gyengébb mezőny) meg ott tudnék lenni az elején, sok pontokért... Meguntam, hogy X futamra X/3 jó verseny jut, és akkor még lehet sokat mondtam. Plusz lehet szarrá gyakoroltad magad, de a topversenyzők ellen akkor sem sok esélyed lesz... Szóval elmegy sok időd, és még a futam is szar...

AI-val meg oda állítod, és olyan pályára, amilyenre csak akarod... Szerintem meg az online játék van végtelenül túlértékelve...

Mondom ezt úgy, hogy örülnék egy ilyen iRacinges rendszernek, de ha már rendszer, akkor legyenek kihívások, stb, normális profilok, offline mókák. Tessék lopni a Forza-ból, meg mittudomén'. Ha ezt időben és jól összehoznák, akkor még az iRacing alá is vághatnának... (Mert ugye az ő AI-juk totál kérdőjeles még...) Persze nyilván az iRacing sokkal jövedelmezőbb meg etc, de szvsz baj van ott is...

Az előbb említett gondom, a mezőnyök erősségét illetően elég nagy gáz, de ezt az egészet maga az iRacing okozta, túl sok tartalom, túl kevés előfizetőre és aktív játékosra... A helyükben felére vágnám az árakat és eltörölném az előfizetést... Ez lehet túl sok és ésszerűtlennek hangzik, de az AI-val lehet eljátszanak majd, hogy ahhoz nem kell előfizetés, csak vásárolj, vagy valami...

Érdekes lesz...

Egy valamit nagyon remélek: bízom benne, nem csak tartalom bejelentésre kerül majd sor... pár UI screenshot mellett...