| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17826 Már ne haragudj, de milyen ligáról beszélsz? A tiedről? Ha akarnék és szánnék rá időt, én is csinálhatnék, amelybe be is vehetném ezeket. Ez tök szubjektív...
BMW M8 GTE - 6200 feliratkozóval. Az azért ha nem hatalmas pénz, de rF2 mércével lehet simán jó. Nyilván kurvára nem csinálnák, ha látnák, hogy veszteséges szar az egész. De ti biztos jobban átlátjátok az anyagi helyzetet, mint maguk a készítők...
rF3-nak szvsz nem sok létjogosultsága lenne, addig lenne GTR3, ACC, FM8, iRacing (AI-val), pCARS3, és még ki tudja mi...
Az rF2 simán lehet még nagyon jó, nem sok kell neki hozzá... Csak valahogy csinosra és játékosbarátra kellene már venniük...
Néztem sok ACC videót, és oké, látványos és szép, pláne néhány kimerevített képen, de annyira azért nem eget rengető már a dolog... Ma már nem nagyon tudok hasra esni a grafikától, nekem pl az rF2 is brutál szép tud lenni sokszor... (Jó bevilágítás, kurva jó, minőségi pálya, kellemes textúrák, égkép, stb...)