| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17810 Értem én, hogy az egyik legjobb UI-t akarják összehozni (mert azért a képek alapján tényleg esztétikus, jó és hasznos lesz), de milyen új funkciókat raknak majd a játékba? Jó lenne custom championships, ha már annyira jó az AI a játékban, akkor ne külső "szarokkal" kelljen szarakodni ilyen téren, nem ártana néhány kihívás, komolyan mondom a Forza Motorsport és a GTS jogsis dolgai, mint a bójakerülgetés időre, stb, is tök fun és más lenne, feldobhatná a dolgokat, látnám a haverok idejét, stb... tudom, hogy ez nem Forza, de rohadjak meg, hogy amikor ennyire megvan már minden (tartalom, időjárás, AI), akkor nem tudják játékos-barátabbá tenni a cuccot...
Az iRacing-nél pl eleve úgy jelentették be az AI-t, hogy számtalan lehetőséget látnak benne, és elég sok ötletük van erre vonatkozóan...
Persze a tartalomból van pénz, csak nem ártana, ha közben jobb és több is lenne a program, mert az eddig is tudtuk, hogy miben jó a cucc...