| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17748 Nem tudom. Gondolom díjazza, hogy egy "megbízható" helyre tud visszajárni fórumozni....
Mert az sg.hu (már bocsánat), de számomra másra nem jó. A főoldaluk szinte borzalmas, gagyin néz ki, gagyin van felépítve, kissé áttekinthetetlen, nem is túl modern, gyenge...
Tartalmakért, kritikákért is egyéb oldalakra mászok... A prohardvert is szeretem, mármint a fórumot és régen a tesztekért is odáig voltam, de már annak sem nagyon látom értelmét. 100 angol és amerikai oldal, meg youtube arc letesztel már szinte mindent, igazából nekem nem nagyon van szükségem magyar tesztelőkre...
Az sg.hu-t meg nem sajnálnám, még akkor sem, ha be lenne szántva... Egyszerűen a fórum is totál fapad, nem fejlesztik, úgy vannak vele, ez így jó, minimálban, ami részben igaz is, de azért ettől még lehetett és kellett volna ezen még pofozni valamit...
Persze az oldal készítőit sajnálnám, de hát részben ők tehetnek arról, hogy nem nagyon olvasom az sg.hu-t sem. A másik meg az, hogy nem vagyok én egyébként nagyon anyagias, sőt, szinte szórom a pénzt valamilyen szinten hülyeségekre is, pl trakt.tv-n már 6 éve támogató státuszom van, mert látom a fejlődést, előrelépéseket, és tényleg kényelmes, jó használni...