| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17649 Nah, feltöltöttem egy kézzel, telefonnal készült videót, mert az egyik rögzítős alkalmazás, amit korábban megvettem szórakozott, aztán most nem volt kedvem szarozni mással.
Az árnyékos gondom még mindig az, hogy elsősorban az árnyék textúrák egy távolságon belül jönnek csak elő, ez pedig rohadt zavaró és csúnya. Az a vicc, hogy visszajátszás alatt viszont simán ott vannak az árnyékok, minden gond nélkül és "szépen" néznek ki.
Gondoltam arra, hogy valamit elállíthattam az nvidia kezelőjében, de már alapbeállításokra is visszalőttem az egészet. És még mindig nem jó.
nVidia Inspector lehet bekavar? Pedig az is alapon van...
Egy 3GB-os 1060-asról van szó, az rF2 meg közel max grafikán fut 60 FPS-el... Árnyékok is maxra vannak véve...
Passzolom tényleg...
Itt a videó, másfél perc mindössze, a lényeg benne van... 45-től a leglátványosabb, de a szalagkorláton is végigfut egy "csík" kicsit korábban...
Nagyon szépen köszönök bármilyen tippet!