• unrealnoise
    Nah itt közben mint írtam, csak nem egyértelműen fogalmaztam, szóval az értetlenkedésem a teljesítményre user error volt. Mert az Automobilista élsimításának hiánya miatt (hiába állítottam a játékban) az nvidiaProfileInspector-ban kellett bekapcsolnom, és ott mindent maxra állítottam, mert hát az Automobilista úgy is megy, mint az állat...

Most jutott eszembe, hogy az úgy maradt, közben meg szívtam itt a teljesítményhiány miatt... :D R3R is mindjárt ment max grafon beton 60 FPS-el... És hát az rF2 is hasítani fog. (Amit lejön újra végre)

Mondjuk ez a Lime Rock-os árnyékos problémám nem oldja meg, de erről majd csinálok videót, de most kaja és fekszek, mert ma éjfélkor keltem, és jól esne egy kis szunya már :D

Megj.: Esőben ettől független persze nem túl jó az rF2, az tény, próbáltam mostanában... Bár nekem az AI is kiegyensúlyozatlan volt a száraz időjáráshoz képest, de hát nem tudom... Igazából keveset használtam esőben, szóval lehet jobb, ha befogom. Mondjuk a napszakváltást imádom benne :)

Azért ma még meglesem az új szerzeményeket, csak közben nyomtam egy reinstallt is, és hát szedi lefele stearől... 35 GB, pár cuccra fel vagyok iratkozva... :D
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.15. 17:19:49