| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #1756 AC jó lehet, de azért az rF előnyben lesz az időjárásával, és azzal, hogy addigra eléggé kész lesz már, az emberek ehhez szoktak meg etc. :)
nekem pár kör után tetszik, bár tényleg nagyon béta még, azt hittem azért a HDR már elég jól működik, de aztán mégsem...
ami nagy hiba, vagy én nem találtam elsőre; FFB-t testreszabni. Mert a sima aszfalt alig ráz, alig érezni, ha lemegyek a szegélykőre, akkor meg mintha ketté akarná törni a kormányom.
FPS/gépigény: (és gépem még jelenleg)
Q9400 2.66 Ghz (most semmi tuning)
560 Ti hawk (végülis ez is gyári OC-s 560 Ti)
szóval így mindent maxra véve full HD-ben elég játszható volt, futamon, 8 AI-val 30 FPS felett volt végig. Esőben meg szárazon is. persze ez kevés, de nem is ez az érdekes, hanem hogy a GPU kihasználtsága elég alacsony, gyakran 45-60% között mozgott csak, a maximum is csak 70% volt, azaz CPU limit van, bizony, hiába négy mag, az rF2 is elvileg még csak kettőt használ normálisan (ez majd változni fog később), de ez a 2.66 GHz ma már kevés. Kíváncsi leszek, ha holnapután megjön az i7 2600k, akkor megugrik-e a GPU kihasználtsága, és jelentősen nő-e az FPS szám...
egyébként vicc, hogy az FFB mennyire ratyi néhol. célegyenesben mintha levegőben mennék a maláj pályán a megane-nal.
az AI sokat fejlődött, egyszer sem jöttek nekem, löktek ki vagy csinálatk baromságot, persze pár kör alatt ez még nem tiszta kép, de mindenképpen pozitív az rF1-hez képest. Természetesen az igazi kihívás az egy totál futam, boxkiállásokkal, stratégiákkal, változó időjárással, körülményekkel.
nem bántam meg, hogy mégis megvettem, kellett már valami új, C.A.R.S. még játszhatatlan a gépigénye miatt, GTR3 meg ki tudja mikor jön...
negatív pont, hogy a menü teljesen béna néhol, a design is totál ISI (kicsit béna - nah :D), vicces, hogy el vannak csúszva itt ott a betűk, sorok, és nem a rendes helyükön ülnek. persze nem ez a lényeg, pláne most még, VISZONT a járgány választás nagyon amatőr, pláne ha 20-30 típusból lehet választani.
még gázabb, hogy a járgányok nem egyforma szögből és magasságból vannak "lefotózva", aztán a képek minősége a kocsikról is meglehetősen szar, szóval khm. totál ISI.
Félek így is marad egy része ezeknek, de majd jön valami jó team és csinál a modjukhoz valami egyedi, fasza skint, pl lásd; historix.
nah mentem aludni :D