| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
PacsutaTibi #17557 Ez a AMS mod tényleg katyvasz, de kezd tisztulni :D
Én egy 4-5 héttel ezelőtt figyeltem fel rá, méghozzá azért mert megláttam ezt:
Egy tökéletes Golf TCR modell, ami nem létezik semmi más játékba, egy problémája van csak, hogy ez a 2016-os modell, még a kerek szélesítésekkel. Idén már elég sokan a 2017 vagy 2018as verzióval mennek. Nagyon jól elkülöníthetőek az évjáratok, minden évben volt valami változtatás (Nekem egyébként pont ez tetszik a legjobbban)
Meg is lestem 3DSimeddel, kicsit trükközni kellett a titkosítás miatt, de sikerült :D
Az Assetto Corsahoz, nemrég updatelte Shaun Clark a Leon cup modot TCR verizóvá. Fizikálisan, meg főleg hangügyileg nagyon tetszik, de a modell nem tökéletes, mert hátul megcsinálták a lököst és a szélesítést, de az első lökös meg maradt a kupás. Nem értem azt miért nem módosították...
No mindegy, megkérdeztem Clark-ot érdekelné e őket a Golf, azt mondta érdeklődjem meg a linkelt gtr2... fórumon, hogy ideadnák e.
Regisztráltam oda, de nem lehet rögtön PM-t küldeni, csak néhány hozzászólás után. 1-2 hsz után se tudtam, aztán meg úgymaradt, nem volt rá időm az elmúlt hetekben.
De időközben belelendültek a fejlesztésbe, berakták a Vestát (ami az egyikőjük által készített TC1 modból való), de az szerintem kicsit ronda. Meg berakták az kupás Opelt, nemtudom miért, nem használja azt már senki.
Időközben bejelentette egy modellező, azon a fórumon, hogy hát egy TCR mod se jó, ő majd szépen modellezgeti az összes WTCR kocsit, és az Alfával kezdi. Erre mondták neki miért nem áll össze a másik csapattal? Ha jól vettem ki, akkor összeállnak.
(A kocsik alapja más játékokból jön, de elég szépen átdolgozza őket TCR-essé.)
A Humster3D-s modellek nagyon jók, de tudtommal ha megveszed és fel is használod valamilyen projektben, azt csak úgy teheted meg, hogy modell ne legyen elérhető senki számára. Tehát bármilyed modba, ha raknád, az nem biztonságos, hiszen vannak kilopó progik, amikkel "könnyedén" ki lehet venni őket.