| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #17164 Hát akkor hazudnak. Discordon azt állították hogy nekik minden szar megvan a pályához vagy racedepartmenten már nem tudom hol olvastam.
De lényeg hogy ezt ők 0ról csinálják és 3 ember dolgozik a pályákon (mivel valószínűleg más is készül).
Szép lesz a pálya. Postolt róla 4k képet racedepartmenten.
Egyébként poén tény hogy rfpro ISI-től vett egy dx11 motort. :D Ezt Marcel mondta.
Amúgy én nem tudom. Nekem tetszenek az ilyen lassú openwheel autók. Én tegnap előtt kerestem rá elsőnek a formula e-re hogy mégis miből áll. Érdekesnek hangzik hogy a duracell-t kell menedzselni. Majd meglátjuk. A pálya szerintem egy kalap szar. Úgy értem hogy szép meg minden de nem sok autó típust tudok rajta elképzelni.
Amúgy azt is észrevettem hogy sokan direkt fikázzák mert trendi fikázni a formula e-t. Ha S397 úgy látja hogy ez hoz majd játékost meg pénzt ám legyen.
Amúgy most még ne temesd a játékot. Még decemberre ígérik a rongyrázást. XD Majd utána. LoL
Kérdés ha már előjöttél. Mi a vélemény pcars2-ről most hogy van egy nagy patch hozzá? :D