| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #17043 Amúgy emberek.
Most hogy kint van már a gt3 pakk egy ideje.
Kinek hogyan alakul az FPS a pakkal?
Most gyakorlatilag Marcel elpofázta discordon hogy a Teljesítmény az ennyi és a készülőben lévő stabil DX11 patch az esővel nem fog mágikusan hozni semmi teljesítmény javulást. És ezzel a fogalmazással még nem is túlzok:
Talán (MIGHT szó angolul) még tudnak majd vmit javítani a GT3 pakkon. Viszont semmit nem ígért be.
De egyébként én úgy gondolom hogy nevetséges az egész. A belinkelt képeken SKIPPY-s tesztben 80avg fps. A GT3 pakk meg ~45fps-t hozott. Azt is mondhatjuk hogy 50%-al szarabb a teljesítmény az új pakkal ami az ÚJ STANDARD. És ugye ehhez még hozzá tartozik hogy igazából zandy lesz az új pálya standard vagy a most bejelentett karácsonyi pálya. Nekem zandy-n alapból 10 fps-el kevesebb van mint az összes többi pályán.
Azért egy ilyet húzni a már meglévő vevőkörében elég nagy golyókra utal.
Igaz hogy mondta mivel dobják a 32 bit supportot és a dx9 supportot tudnak majd olyan dolgokat optimalizálni amit előtte nem tudtak mert a másik 2 rendszert támogatni kell.
De most basszus. Dobják a 32 supportot az azt jelenit hogy kell majd több ram. Most 40k 8 giga ram. Mert valjuk be nem merész feltételezés az hogy ha már nem kell a 32bit által támogatott 4gb ram limithez tartaniuk magukat nem is fogják ami azt jelenti hogy mehetünk ramot venni.
Nekem most úgy néz ki a játék hogy. Vagy az árnyékot kell nagyon levenni. Low-ra vagy az opponents detail-t. A kettő együtt közepesen nem fér meg egymástól.
És a többi beállítás igazán nem befolyásolja a teljesítményt drasztikusan. És külön bónusz pont. Hogy a nagytöbbség dobhatja ki a gépét mert rfactor 2-nek sikerült elérni a pci-e 2.0 teljesítmény határát (ha igaz). Mert ha a fene fenét eszik akkor sem fog normálisan futni a játék magas grafikán az új contenttel pci-e 2.0 rendszereken.
Értem én hogy szar gépem van. De gyakorlatilag azoknak akiknek 1080ti-van képesek azt mondani hogy vedd le a látható autók számát mondjuk 6-ra. HATRA! Meg húzd le az árnyékot.