| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Mi van kis dobókocka? Nem bírod elengedni mi? "...állítsz? "
Gondoltam tényleg tovább görgetem, ha látom hogy a Betyárkúró, posztol, de kell némi szórakozás is.
Szóval most utoljára... tényleg.
Az történt, hogy tegnap felvázoltam, mondhatni egy normális átlag user által feltehető kérdést. Alex válaszolt is. Mindenki ment a dolgára.
De a helyi fanboy, a Betyárkúró fórumtársunk, úgy érezte, ha már válaszolni nem is tud legalább kianalizálja a posztomat meg engem.
Igazából nem kellett volna válaszolnod, mert ha értenéd az írott szót, akkor láthattad, hogy már előtted megválaszolták. De gondolom, a kis nyomorúságos életed nem lett volna kerek ha kimaradsz itt valamiből, mert a végén még azt hiszik, hogy egy kis senki vagy. Pedig te folyamatosan szereted azt láttatni, hogy már pedig te valaki vagy. Azután szépen felvázoltál egy neked kényelmes felállást miszerint bárkinek beszólhatsz és még az a hülye, aki erre reagál. Tudod a való életben senkit nem lehet sértegetni következmények nélkül. Itt szerencsédre csak verbális minden következmény, de nem mindenki szeret lemenni a te szintedre. Én se akartam... de most behúztál a csőbe.
A továbbiakban tényleg nem fog előfordulni. Ha látom, hogy a Betyárkúró posztol... átgörgetem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 13:30:42