| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #16643 Bevallom legalább 10 perce próbálok vmi-t válaszolni neked. De igazából nem tudom hogy mit írjak.
#16635 kommentedből nekem meg szerintem másoknak is az jött le hogy te már egy régi rfactoros vagy. Aki ismeri ISI-t és tudja hogy mit ad el. És ennek ismeretében te nem vagy meggyőződve arról hogy az új cég S397 hozza azt a szintet hozni amit te már megszoktál és elvársz.
Na most erre alapozva írtam azt amit írtam. De valóban értelmetlen nagyrésze mivel még az előző cég nevét sem tudod akkor csak a rövidítését. :D
Meg kb hallottál vmit és arra alapozol. Most innentől kezdve: ¯\_(ツ)_/¯
Szal akkor hagyd figyelmen kívül a kommentem nagyrészét és csak erre fókuszálj: Próbáld ki és döntsd el hogy neked megéri-e befizetni rá vagy sem. Írtam is hogy én ezt egy befektetésnek tekintem. Azt is írtam hogy már egy éve csinálgatják és elég sok cuccot kiadtak ami alapján le lehet szűrni hogy mire számíthatsz.
"Ezt mire véljem? Itt a hiteles fizikán volt a hangsúly. Te esetleg személyesen megtapasztaltad a játékban szereplő autókat, versenykörülmények között? Kétlem."
Gondolat ébresztő mondat akart lenni de látom hogy nem ébresztett gondolatot.