rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De am szerintem ez egy jó taktika hogy először felhozzák azt ami eddig volt ugyan arra a teljesítmény szintre mint DX9-ben. Így legalább biztosan fogják tudni hogy mikor elkezdik behozni az új technológiákat akkor a DX9 verzióhoz képest gyorsabb vagy lassabb lesz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy nem mondanak szart sem.
Most az van hogy DX11, VR, új UI. Meg az a radical járgány.
És ennyi.
Mikor kérdeznek valamit akkor folyton kitérő válaszok jönnek.
Tegnap annyi áttörés volt ahogy írtam hogy ha készen lesznek ezzel a DX buzulással akkor majd áttérnek a fizikára és mazsolázni fognak hogy melyik cuccot fejlesszék tovább. És itt írta hogy boxmasters pl tuti nem lesz tovább fejlesztve és a 3pa cuccok sem............
Korábban meg írták hogy amíg nem érik el azt a teljesítmény szintet dx11-ben amit ők szeretnének. Hivatalosan dx9 el egyenlő vagy jobb teljesítmény szintet. Addig a grafikán nem fognak változtatni. Ha az megvan akkor fognak új shadereket behozni.
Már nem is tudom mikor de szerintem még 2015-be beszéltek a nem rf3-ról. Lehet hogy már jó ideje csak pár emberke dolgozott a játékon.
Legyünk már egy kicsit optimisták lol.
Amúgy láttam hogy Wheatley vissza került. Meg is lepett. Anno töröltem a követést twitteren mert át ment teljes politikába mikor kiírta hogy most pihizik ISI-től és rf2-től.
Talan ha minden atraktak mukodokepesre, utana lesz kapacitas az uj dolgok melett a regieket is felujitani, foleg ha lesz valami technikai valtozas is az engine-ben, pl. LOD-olas vagy tukrozodes szamitas, amitol gyorsabb lehet es/vagy szebb.
Vagy azt állítod hogy egy bizonyos másik játéknál ilyen felbontásba ami neked van 10 másik autóval és teljes grafikai részletességgel megvan a 350 fps? 😄
Az azért elég király lenne. 😄
Aztán fognak mazsolázni hogy melyik cuccnak fejlesszék tovább a fizikáját.
Korábban meg azt mondta hogy először legyen kész ez amit most csinálnak és aztán fognak új shadereket bevezetni és azt majd minden contentre ráhúzzák ahol rá kell.
Biztos csak egy egységes alapot akarnak amivel lehet majd dolgozni...
Mondta hogy a Boxmaster nem fog új fizikát kapni. 😄
Windows-ba nyomd meg a CTRL+SHIFT+ESC-t be kéne hogy hozza a feladatkezelőt ott menj a teljesítmény füllre. Ugyan az. Windows 10-ben a kihasználtság az gyak ugyan az mint rf2-be a cpu load.
De mivel egyelore "csak" DX9 kompatibilis shaderek vannak, gondolom "egyszerubb" az atalakitas. Akkor lenne huzosabb, es esetleg akkor gyorsulna megtobbet, ha fix DX11 lenne minden. Bar ha dinamikusan generalja a "futtato" shadereket, akkor nem szamit(hat) annyit.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.09. 10:25:20
Nekem is az elso teszteknel az atlag 40fps volt, aztan a javitasoknal 60fps, most mar erosen a 80fps fele kozelit.
Valszeg 3 monitoron, Max/Ultra-ban meg mindig keves lesz, de tuti faragnak meg rajta valamit.
A fullscreen meg mindig nem mukodik (manualisan kell pocsolnom), es a Session Settings menu is brutal lag-os.
10 pálya 10 autó és 1 kart kész.
Minden héten kihoznak 5 pályát 5 autót elég gyorsan a végére fog érni.
Egyébként ha nem futtatok ilyen vackokat mint shadowplay vagy játék benchmarkja akkor nekem 90-100 között mozog az USF2000 silverstone-on.
Multhéten 2 napig volt vmi 40es átlag. 😄 Aztán hétvégére 60-70-re felmászott.
Az AC-t (aka szappantartó lol) nézted? Nekem az lehúzza az fps-t.
Minden beallitas ugyanaz mint korabban, a starttol vegig az elso korben 60 a minimum (korabban 40), es a korabbi 70-es max most gyakran 100 felett van. De a lenyeg az atlag, ami fixen 70 feletti, de a legtobbszor 80+, es mar az elso kor feletol vannak 100 pluszos atlagok is.
Valamit a "cockpit-en" is javithattak, mert korabban 1,5-szer gyorsabb volt anelkul, most max 5-10fps-t hoz.
simraceseries.com
AC_427SC_1967v12
Chevrolet_Camaro_GT3_2012v17
Corvette_C6RGT2_2009v18
Honda_Civic_Btcc_2013v13
Indianapolis_2013-v200
Kart_Cupv12
Malaysia_2007-v170
MillsMetro_2011-v210
Mores_2013-v180
PalmBeach_2012-v210
Portugal_2009-v220
Silverstone_2012-v160
TobanRP_2016-v110

Nehogy a béta végén szavadon fogjalak.
https://www.xsimulator.net/community/threads/how-to-fix-a-clunky-g27-wheel.6663/
Valaki ismeri ezt?
From my understanding according to this picture, I need to add 2 bolts in the red arrows?
Nem tudja valaki hogy itt miről van szó? Ehhez a modhoz volt egy útmutató valahol google fényképeken de el lett távolítva és ezt az egy képet sikerült kimazsolázni az interneten ezzel az egy moddattal. 😄
Állítólag ez a mod megoldaná a holtjátékot ami a zajt generálja.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.08. 22:08:06
Persze, az en gepemen, vagyis szart sem er, de azert megis😊 Mindkettoben hasznalhatora allitva (minden high, AA off, reflect low, 1280x720px).
Delben es felho nelkul, ne legye napsutes es felho (arnyek) kulonbseg😛 Az rF2 Corvette DX9-es.
A video kozepesre tomoritve es csak 30fps, mert a 150kB-os feltoltesemhez nincs idegem😄
Nem emlekszem, hogy lenne kulon allitas ra, ezt kozvetlenul a gumibol szamolja. De talan mas tud valamit.
Hasonló gondom van nekem is....rengeteg setupot találni a neten ....esteleg nem osztana meg valaki egy tuti beállttást.
Logitech DFGT...kormányom van.
köszönöm
- Performance improvements
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.08. 20:52:51