• sertrex
    Nekem azóta van meg mióta most a Steamen a 15 eurós akció volt. Előtte a demót próbáltam évekkel ezelőtt. Nincs mihez hasonlítanom, mert más szimekhez nem érdemes, a valósággal meg nincs módom. És tényleg csak azért vettem meg mert kíváncsi voltam a sokak által felmagasztalt űber szimre.
    Nos, továbbra is marad az LFS az etalon, számomra. :)
    Most merült fel bennem ez a kérdés és annyira azért nem ajzott fel, hogy kutatómunkába fogjak az S397 felmenői után. Mindenesetre nekem semmit nem mond a nevük. Azoknak se akiket itt felsoroltál, mert az ISI-t is csak ISI-ként ismertem. :)))
    Én, személy szerint jónak tartom az rF2-tőt. :)) Vannak benne jó dolgok, amik tetszenek, viszont rengeteg minden hiányzik belőle, amitől számomra jó egy szim. És attól, hogy láthatóan a CARS nálam az elsőszámú, nem jelenti azt, hogy szemellenző lenne rajtam. Ezt arra írtam, hogy a kommentem ürügyén szóba hoztad itt.

""Jó, persze. A hiteles fizikát nem a saját véleményem alapján mondom, hanem mert ez terjedt el az rF2-ről."
    Hát ez elég baj. "

Ezt mire véljem? Itt a hiteles fizikán volt a hangsúly. Te esetleg személyesen megtapasztaltad a játékban szereplő autókat, versenykörülmények között? Kétlem.