| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #16640 Aj istenem ez a komment.
Ezek az emberek vannak az S397-nél.
Találsz átfedést isi-vel? :)
Én ahogy láttam az USF2000-et kinevezték a legjobb rfactor 2 autónak azután ahogy kijött. Ezt már az új felállásban csinálták. Eddig 4 teljesen új autót adtak ki illetve frissítettek néhányat a régiekből ebből szerintem le lehet szűrni hogy mire számíthatsz a jövőben.
Az új vezérnek fent van a CV-je a neten meg lehet nézni. Egy holland szoftvergyártó cégtől váltott. Azt is meglehet nézni hogy mivel foglalkozik. Abból leszűrhető hogy nagyon komoly szakmai háttere van az ürgének.
7-8 éve tag a fórumon. Van nekik egy szép videójuk a youtube-on ahol elmagyarázzák hogy mielőtt rf2-n elkezdtek dolgozni ams-en dolgoztak. Ams volt az első autós game amin dolgoztak.
"Szerintem még ISI se fejezte be a fizikai fejlesztést, az marad ezen a szinten vagy jön ott is változás?"
Már van változás. Ezért hőbörögnek a radical-miatt is a szagértők. Meg most a mclaren miatt is. Előtte meg a civic miatt meg a clio miatt meg minden miatt.
De most érted. Ha próbáltad a radical-t vagy a forumla 2 2012-t vagy akár a clio-t vagy a civic-et és nem éreztél változást akkor nem mindegy?
Ég és föld a különbség mindennél amihez hozzányúltak. Az hogy jobb vagy sem azt mindenki maga eldönti. De én hiszem hogy idén elég sok cuccot kitoltak amiből le lehet szűrni hogy milyen irányba haladnak.
Soha nem lesz befejezve a fizika fejlesztése. Egyszerűen azért mert egy szimuláció. Nem valós. Próbálkoznak. Mindig fognak találni olyan területet ahol lehet javítani/változtatni a szimuláción ezáltal más képet fog festeni az egész szimuláció. Szerintem sokkal jobb élményt nyújtanak ezek a cuccok ha nem azon töröd magad hogy mennyire valós.
"Szóval a kérdés, hogy a jövőre nézve érdemes-e pénzt ölni bele az új tartalmakért, megkapjuk-e az ISI garanciát"
Előző kommentemben kb leírtam hogy én ezt a jövőbe fektetésnek ítélem meg.
"Jó, persze. A hiteles fizikát nem a saját véleményem alapján mondom, hanem mert ez terjedt el az rF2-ről."
Hát ez elég baj.
Én személy szerint pcars-1et is nagyon élveztem pedig nagyon hitvány programnak lett megcímkézve.