| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem van ennek egy másik vetülete is. Sokan, én is, azért vettem meg az rF2-őt mert, az ISI garancia volt a hiteles fizikáért. Szóval a csicsa nem volt opció. :)) Viszont a továbbiakban mi garantálja az új tartalmaknál ugyanezt a minőséget, már fizikában. Az oké, hogy jobban fog kinézni, ami rá is fért, de kik ezek az S397? Van olyan hátterük, mint ISI-nek? Szerintem még ISI se fejezte be a fizikai fejlesztést, az marad ezen a szinten vagy jön ott is változás? Bevallom a másik aggályom is ezzel kapcsolatos, mégpedig a modderek hitelessége? Mint céloztam rá, ha valaki az rF2-őt választja az nem külsőségek miatt teszi, értelemszerűen, hanem a fizika miatt. Szóval a kérdés, hogy a jövőre nézve érdemes-e pénzt ölni bele az új tartalmakért, megkapjuk-e az ISI garanciát, vagy a meglévő fizikát tolják-e minden autó alá ezután????