• Betyarkoro
    Egyébként a bethesda most azt csinálja amit te leírtál.
    Szépen leszögezte hogy eredeti ötlet kell és nem egy meglévő mod. Aztán ők fizetnek rendes fizetést a moddernek hogy elkészüljön a dlc. Majd ők hivatalosan kiadják mint bethesda dlc. Nem tudom hogy mikor lesznek kint az első ilyen dlc-k. De azt tudom hogy iszonyatos feháborodás volt a "paid mod" koncepció miatt.

Pedig szerény véleményem szerint bethesda igen jól tolja.

A workshopot azt mondták hónapokkal ezelőtt hogy rendszerezni fogják. Nem tom hogy ez majd jön vagy ők már ezt elfelejtették. :D

A 8 porse 6 euróért meg kb felesleges feldobni mivel ők megmondták hogy olcsóbbak mint iracing. És ez kb official response az árazásra.

Meg:

Személy szerint engem az aláhúzott kijelentés is felkúr. Most is van egy "friss" negatív review a store-on mert a logi új kormányai hokik rf2-vel. Ők is abszorbálhatnák már ezt az információt és úgy egy év elteltével megoldhatnák már hogy ne legyen vinnyogás emiatt. :D

Nem tudom hogy fog alakulni az árazás a továbbiakban de az biztos hogy vicces lesz 4-5ezer forintokat kitolni 1-2 havonta hogy mindig meglegyen a legújabb szarság.

És akkor még azt nem is nézed hogy hogy fog kinézni ez az egész game 1-2 év múlva. Már ac-nál is előjönnek a "dlc train" nyekergések. Pedig ott jelenleg 1 dlc van 10eur ért a többi alatt van. Ráadásul az első 10 eurós dreampack-ban volt 10 autó meg egy nord.

Hát itt meg 10 pálya lesz majd 50 euró. Most google átváltotta 15 222-ft-re az 50eur-t. :D