| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #16619 Am ezt ők már korábban is mondták a sokat emlegetett helyen (:D) hogy olyan rendszert szeretnének ami pl a flight simmeknél már bejáratott rutin hogy 3rd cuccokat lehessen venni a játékhoz.
Mivel ez az item store korlátlan számú itemet tud kezelni én simán bevízionálok skinpakkokat is. Mert miért ne. Én például nem ragaszkodok a gyári hivatalos livery-khez. Én jobban szeretem az ilyen generic livery-ket logók nélkül. AC-hez sokat kiválogattam.
Ilyesmikre gondolok: http://www.racedepartment.com/downloads/porsche-cayman-gt4-clubsport-skinpack.16500/
Szerintem igény is lenne rá ha vmi profi emberke csinálná.
Meg ezzel a rendszerrel mindenki jól járna. Mert mivel fizetős cucc elvárhatod a minőséget. Ha pedig szállítják a minőséget te kapsz egy minőségi pályát a készítő meg kapja a zsetont. Win-win. Mindenkinek.
Ebből kiindulva lehet hogy azért is döntöttek az itemstore mellett mert a workshop rugalmassága miatt a készítők S397 segítsége nélkül tudnak kitolni frissítéseket az itemekhez.
Egyébként a mclare-n már nem látszik workshopban? Meg akartam tekinteni hány sub-van de valamiért nem találtam meg. :D