• Joex22
    Hát igen, nem lenne rossz egy olyasmi rendszer, mint ami pl. a Raceroom-ban van - leaderboard, ghost, az a része azért szerintem jól ki lett találva (nem tudom, hogy iRacingben a Time Attack is hasonlóan működik-e, még nem volt alkalmam kipróbálni).

Én amire nagyon kíváncsi vagyok, az az online rendszer, amit kidolgoznak, hiszen többször is megjegyezték már, hogy lesz valamilyen rating szerűség, és azt is, hogy ezzel a ligákat (is) akarják támogatni. Kíváncsi vagyok, hogy logikailag hogy épül ez fel, hogy gondolták, sajnos lehet, hogy a vége teljesen haszontalan próbálkozás lesz, de jól is elsülhet.

Már egy olyasmi rendszer is jó lenne kezdetnek, ami a kontaktok (és eredmények?) alapján valami ratinget számol minden steam userhez, és dedikált szervereknél beállítható valamilyen minimális küszöb. (kb. mint Assetto-ban a minorating).

Ha tovább mennénk, akkor a dedikált szervereknél egy olyan opció is megjelenhetne, hogy milyen időközönként, milyen futam legyen rajta, és max. hány splitet bír el a vas - és már kész is a "maszek iRacing" rendszer, amire jelentkezni lehet, a futam kezdetéig meg open practice :)

Meglepő, hogy még senki sem lépte meg a riválisok közül, hiszen ehhez infrastruktúra sem szükséges, csak fejlesztés.