| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #16542 "Egy programnal, ami a modolasbol akar(t) "megelni", mar regen rossz, ha masik magan embert kell zargatni, aki ugyanugy magatol kiserletezett ki dolgokat;)"
Nem mert jó viszonyban van marcelékkel és támogatják a modját. Szal nem magától kísérletezte ki. Másik azért vannak discordon mert beszélni akarnak azokkal akik a szarjukat használják. Feszt írnak nekik pm-et én is szoktam mindig jön válasz. Ezzel a sráccal akit javasoltam vele is lehet jókat dumálni mert hajlandó rá. Plusz ott van a #modtalk szintén discordon. Oda is be lehet írni hogy mi a probléma. Sokszor fejlesztők válaszolnak ott is.
Sőt ha megkéred a fejlesztőket akkor még nyomnak egy titkosítást is a mododra hogy ne tudja minden ludasmatyi megnézni mi van benne.
Ez van rf2 modding olyan mint a népmese szájról szájra terjed. Eddig is így volt ezután is így lesz. Lévén hogy 0 infót kaptunk arról hogy milyen support-ot kellett a dx9 es buildba berakni hogy támogassa a kocsit. Meg hogy milyen módosításokat hajtottak végre a radical és a mclarenen.
A kommented hátralevő részét meg nem is értem hogy jön ide. Én eddig is tudtam hogy fos. Hangot adtam neki a létező összes csatornán de kb csak boszorkányvadászatot kaptam. Illetve egyszer marcel közölte velem hogy biztos nem a dokumentáció hiánya okozza a minőségi modok hiányát. :D
Most ha meg akarja csinálni akkor lehet nézegetni a fájlt meg hümmögni vagy lehet menni segítséget kérni. Más is így csinálja. Megy és kérdez. Ez van itt tart rf2. Nincs értelme ragozni hogy mit kellett volna isi-nek csinálni meg mit nem. S397től is az egyik beírta a fórumra hogy lófasz ötletük sincs modding javítására.