| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Adebayor #16488 Asszem.
sm_Red_Bull_Ring_v1.0
Ez a mappája.
Am köszi a GDB-s dolgokat. De rf2-ben kicsit bonyolultabbnak tartom ezeket. Egy JSON átírást még elvégeznék, de a többi dolog már bonyolult. Vagyis nem is bonyolult, hanem nem akarok ezzel cseszekedni. JSON mellett még az RFM-et is megszerkesztem, mert az még a jobbik eset, de GDB-be nem nagyon fognék bele. Egyszer nyúltam bele egy modba, de akkor is elcsesződött :) Pedig csak új skineket akartam "gyárilag" belerakni.(nem az user data/setting-es megoldással) és gyakorlatilag csak uj DDS-t meg a többi fájlt ami kell, tettem bele. És eltúnt az összes autó :D
Kicsomagolni a MAS fájlokat, meg összerakni, stb stb. rF1-ben meg ott volt csomagolás nélkül a GDB és lehetett irogatni.
Lehet hogy lustának tűnök, de ez igaz is :D Most csomagoljam ki a mas fájlt, írjam át a gdb-t. Aztán visszacsomagolni, aztán probáljam ki, és ha nem jó, akkor újra kicsomagol, stb :)
Szóval megnézheted, de csak ha kiváncsi vagy. Miattam nem kell, úgy se nyúlok bele a gdb-be
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.08.01. 11:02:17