• Betyarkoro
    Erre csak annyit tudok mondani hogy: Ha nem lenne inkompetens a többi fejlesztő csapat akkor lenne konkurenciája iracingnak is. Másik.
    Ha már belevertél sok 10e forintot iracingba elég nyomós indok kell hogy otthagyd. Az egyedüli ellenfele raceroom lehetne eddig. Ami valjuk be egy kalap szar a boltjával együtt. Azért nyomják annyian ahányan. És eddig S397 kb csak annyit villantott hogy lesz nekünk is dlc bolt de nincs havidíj. Nahát erre biztos átfognak mozdulni az iracinges srácok.

Szerintem ez egy bal lépés a részükről. Azt mondják hogy pakkba olcsóbb lesz. Nem látom hogy hogy lesz számottevően olcsóbb mikor alapáron 1 darab kocsit 5 euróra lőnek be. Én egy max 10€-t vízionáltam be az első dlc csomagjukra. De már simán eltudom képzelni hogy 20 lesz az a 10.

Iracing sokaknak nem opció az ára miatt. Nem kell messzire menni elég itthon körbenézni. Mikor már egyes ligák úgy hírdetik a raceroomot is hogy DE CSAK EGY AUTÓT KELL MEGVENNI H JÖHESS. Van vagy 3 euró 1 darab autó raceroomba és az is problémát okoz. Az 5 meg kettővel több mint a 3. Ami majdnem azt jelenti hogy 2x drágább mint a raceroom.
    És nem csak itthon vergődnek a raceroom árazása miatt.

Most menj fel a raceroom weboldalára és tekintsd meg hogy mennyibe kerül mazsolázni benne. Én 2013 óta folyamatosan veszegetek raceroomba is mindent. Szó szerint lenyomták a szart a torkomon apránként. De ha most kéne beleugrani mert én menni akarok egy WTCC ligával mert sajt. Válasz ki 5 random pályát meg egy random wtcc autót. Hűha kategória lenne.

Vegyük figyelembe hogy ez csak a starter pakk. Ezután ha mindenért ilyen árat kell majd tejelni elég húzós lesz mikor majd csak ontják kifelé a cuccokat. Nem tudom hogy miért él egyesek fejében az hogy itt fél évig csinálnak 1 cuccot. Mikor tisztán látszik most is hogy míg ők azt mondják hogy hát mi most csinálunk egy radical-t vagy vmi mást a háttérben már javában folyik 5-6 cucc készítése is. Nem hiszem hogy egy elrugaszkodott elképzelés az hogy ha kinyögik a mostani cuccokat akkor megindul a dlc vonat.

Mindenki azt mondja hogy olcsóbb mint az iracing. Én azt mondom hogy drágább mint AMS, AC, pcars.

Azért egy év múlva mikor már megy a bolt rendesen. Jön vmi új muki. rf2-nek nagyon komolyat kell majd villantania hogy beadd neki hogy fiam ez itt király és tökre megéri vagy 30e-t rákölteni hogy körözzél az ai ellen meg részt vegyél az 5 fős ligákban.

@Adebayor Én nem hiszem hogy sok ingyenes cuccot kell várni. Kb úgy mint AC-ben hogy kapsz egy két vackot.