• alma2
    koszi a tippeket, de alapbol a tukrozodeseket kikapcsoltam elso inditas elott. Kenytelen az ember felskalazva jatszani az ilyenekkel, ha nem kockakat akar bamulni a kijelzon, igy 4k-ba rendeleri minimum a latnivalot is. (supersampling)aztan ra egy masik aa. Agressziv cpu-t, be es kikapcsolva is megneztem, hatha.
    Igazabol, persze ki kellene merni, de high-on is megvan a 90 fps ott ahol minimum is megvan ezert fura.. Csak azok a bizonyos palyaszakaszoknal jon jellemzoen a bibi. Pedig regebben is bathrust-ot toltam, de lehet magam pakoltam bele. Mivel most 0-rol lett feltelepitve es lett bathrust is, gondoltam mar csak rendbe van teve. A nord az tudom, hogy nem gyari azt az osszehasonlitas miatt neztem. Akkor megnezem a workshopot, de az altalam megszokott palyak nem nagyon vannak benne.
    Viszont regen is es most is azt gondolom, hogy kicsit tultoltak ezeket a skip barber kocsikat. Jo par jatekban van, de itt valami hihetetlen tulkormanyzottak a legkisebb kormanymozdulatra dobja a segget. Allitgatva sem igazan lesz jobb, a szarny meg fix a beallitasban. (talan nincs is neki :) ) Viszont a regi vasak a tobbi openwheel, sokkal kezelhetobbek hihetobbek szamomra. Persze valos tapasztalat nelkul.
    Neztem ezt a realroad kicsit tul van tolva, eloszor mintha korcsolyapalyan mennl, 3 kor utan, mint a ragaszto, de nemileg magyarazat ra, hogy default-ban 5x-osre van beallitva a gumizodas. na meg itt nincs gumimelegito, mint mondjuk az ac-ben, direkt az ilyen rovid versenyekre.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.07.02. 17:51:13