• Betyarkoro
    2 féle képpen tudsz modot felrakni. Egyik a workshop. Én ebben a kommentben írtam egy csomót a workshopról: https://sg.hu/forum/uzenet/1248619563/16170

Másik meg a manuális másolgatós mód.
    Ebbe a könyvtárba kell berakni az rfcmp fájlokat: "SteamLibrary\steamapps\common\rFactor 2\Packages" majd elindítod a játékot.
    Az indítóban katt az egyessel jelölt ikonra majd a kettessel jelölt 3 gombbal tudod manipulálni a nem workshopos csomagokat. Értelemszerűen. Install telepíti a csomagot. Uninstall letörli a csomagot de nem törli ki a fájlt a packages könyvtárból. A delete gomb meg kitörli az rfcmp fájlt a packages könyvtárból.

Ezzel a módszerrel tudsz kocsit és pályát telepíteni.
    Ha valami pluginról van szó azt a "SteamLibrary\steamapps\common\rFactor 2\Bin32" és "SteamLibrary\steamapps\common\rFactor 2\Bin64" mappába kell telepíteni. Majd játékon belül a beállításokban a plugin fül alatt be tudod őket kapcsolni.

Setupokat én úgy tudom ide kell rakni: "SteamLibrary\steamapps\common\rFactor 2\UserData\player\Settings\[track]" abba a pálya könyvtárba tedd amelyikhez amelyiken használni akarod a setupot.
    Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.06.30. 21:55:29