| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #16198 Ctrl + C v Ctrl + F behoz egy kis valamit a képernyűre pár színes csíkkal. A lila csík a fizika. Nekem 30-50% között mozog mindig. Azt mondták az azt jelenti hogy kb annyira van leterhelve a proci. Meg a videón is látod hogy ott se nagyon mutat 50%-ot. Ez nem proci kérdése most.
A videókártyám szimplán erőssebb. Nem hiszem hogy ők szándékosan az egyik gyártóra optimalizálnak. Mondtam hogy küldj be logot. Logokban van egy csomó adat amiből ők következtetnek valamire.
Az viszont lehet, hogy azért nem érzel növekedést mert a linkelt topikba kb mindenki nvidiával küld be logot. Arról meg ők nem tehetnek. :D
Azon meg nem is lepődök meg hogy nincs amd hardver s397-nél. Arról viszont már ők tehetnek... Reizánál sincs egyébként. Így nem is tudnak róla hogy bizonyos hardvereken még mindig nem fasza.
Nekem ez egy elég nagy teljesítmény növekedés volt. Korábban írtam hogy bizonyos mod kombók is akadnak. Most azok is szépen futnak. Lemans bugatti meg a nordpálya nekem leesett 25 fps-re akkor is amikor egyedül voltam a pályán. Annyira rossz volt a teljesítmény.
Lényeg. Nem hiszem hogy kevés. Szimplán még mindig van vmi bug amit nem vettek észre vagy nem javították meg de listán van. Te érintett vagy ebben ezek szerint. KüLdJ bE lOgOt!!!444!!!
Néma gyereknek anyja se érti a szavát. :P